STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-træner efter nederlag: Skuffet over indstillingen

Af Kristian Bro

Fredag eftermiddag løb Skjern-mandskabet ind i et nederlag på 29-23 til BSH. Vestjyderne hang hele kampen efter hjemmeholdet, og var aldrig rigtig i nærheden af sejren. Læs hvad Mathias Madsen sagde efter kampen.

- Jeg er skuffet over den mentale indstilling til kampen. Vi spillede langt fra 100 % og manglede energi - og så kan man ikke slå et dygtigt BSH-hold.

- BSH stod godt defensivt og vi havde svært ved at kreere chancer. Vi manglede fart og tempo i vores angrebsspil, siger cheftræneren. 

Selvom der ikke var meget, som fungerede for vestjyderne i dag, så var der specielt én spiller, som markerede sig positivt. Nemlig Jakob Rasmussen. Den unge bagspiller kom ind med fart og tempo, og det gik ikke ubemærket hen.

- Jakob Rasmussen kom ind og spillede en fin kamp. Han fik sat noget fart ind i spillet, siger Mathias Madsen mens han glæder sig over, at Jonathan Würtz har fået endnu en kamp i benene.

- Würtz har spillet endnu en fuld kamp. Der er stadig noget at arbejde med, men det begynder helt klart at se bedre ud, siger Mathias Madsen.

Næste kamp for Skjern-holdet er mod GOG den 5. februar i Skjern Bank Arena.