STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Sportschef: En meget vanskelig situation

Af Nicklas Thygesen

Skader kommer sjældent på belejlige tidspunkter, og det samme gør sig gældende med tirsdagens triste nyhed om anfører Emil Bergholts korsbåndsskade.

Samtidig kæmper stregkollegaen Senjamin Buric med at komme hurtigst muligt tilbage til banen efter landsholdsspilleren slog sin venstre hånd i udekampen mod Mors-Thy.

Derfor er vestjyderne i øjeblikket uden den stærke duo, hvilket naturligvis giver panderynker hos sportschef Thomas Klitgaard, der af flere grunde ikke kan gøre meget ved situationen.

- Først og fremmest er det et kæmpe tab med Emil Bergholt, og vi vil gøre alt for, at han kommer bedst muligt igennem hele skadesforløbet. Vi har selvfølgelig undersøgt, hvorvidt det er muligt at hente en erstatning ind for resten af sæsonen. Transfervinduet lukkede den 14. februar, hvorfor det kun er lovligt at tilknytte spillere, som allerede i forvejen har licens i klubben.

- Ovenstående betyder, at vi ikke har mulighed for at hente en erstatning ind på nuværende tidspunkt, og derfor er U19-stregspilleren Harald Pedersen, der allerede har fået ligadebut, blevet tilknyttet truppen for resten af sæsonen, siger sportschefen, der håber på stor opbakning lørdag eftermiddag i Skjern Bank Arena.

- Vi er hårdt ramt af skader, det er tydeligt for enhver, men vi kommer til at gå all-in i de sidste to grundspilskampe. Der er utrolig meget på spil - både point med over i slutspillet og de europæiske pladser - så jeg håber, at vores trofaste publikum vil skrue ekstra op for lydniveauet på lørdag, så vi kan hente to meget vigtige point - og dermed sikre os europæisk håndbold til næste sæson, siger Klitgaard. 

Køb billet til lørdagens kamp HER.

Læs online kampmagasin HER