Af Nicklas Thygesen

Historien kunne næsten ikke være skrevet bedre.

Mathias Madsen fik en drømmestart i spidsen for Skjern-mandskabet, der trods et hav af skader, leverede en imponerende præstation foran 2847 tilskuere i Skjern Bank Arena.

Mod sin gamle klub fra Silkeborg hentede den midlertidige cheftræner sine første to point til de grønne. Overbevisende og kontrolleret.

Man ærgrer sig sjældent som Skjern-fan ved pausetid, når føringen lyder på 14-9, men faktisk var der reel grund at være en smule bitter.

De grønblusede, der var uden skadesramte Oliver Norlyk, Eivind Tangen, Robin Haug og Jonathan Würtz, mens Lasse Uth ligeledes måtte udgik undervejs - havde nemlig alle chancer for at være foran med 9-10 stykker ved pausen.

Årsagen: En bundsolid defensiv, der knoklede og kæmpede heroisk, mens Christoffer Bonde var outstanding. I opgørets første ti minutter havde gæsterne endnu ikke passeret Bonde i Skjern-målet, og derfor var der grobund for at trække afgørende fra BSH-mandskabet allerede efter 20 minutter.

Desværre var scoringsprocenten i første halvleg ikke nær så høj i Skjern-offensiven, som Bonde kunne fremvise i vestjydernes mål. Det kom til gengæld efter pausen, hvor Bergholt, Konradsson, brødrene Rasmussen og kompagni fortsatte i samme høje gear.

30-20 til Skjern med fem minutter igen talte sit tydelige sprog.

Skjern var BSH overlegne, og Mathias Madsen fik en ualmindelig god start i sit nye job med en sejr på 32-25.