STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Talentarbejdet styrkes i Skjern: Akademi skal udvikle fremtidens topspillere

Skjern Håndbold intensiverer arbejdet på talentområdet.

Et stærkt setup, hvor man trækker på ligaholdets manpower.

Det er hvad unge håndboldtalenter i fremtiden kan se frem til, når Skjern Håndbold styrker og intensiverer arbejdet på Talentakademi Ringkøbing-Skjern.

Erfarne kræfter i form af blandt andet Skjern-cheftræner Claus Dalgaard-Hansen og assistenttræner Kasper Søndergaard vil være stærkt medvirkende til at præge akademiets unge spilleres udvikling på banen, mens ligaens stab bestående af fysioterapeut, målmands- og fysisk træner ligeledes tilkobles.

- Vi har store ambitioner med akademiet, hvor der vil være maksimalt fokus på spillernes individuelle udvikling. Vi vil altid vinde næste kamp, men vi vil ikke gå på kompromis med den overordnede målsætning om at udvikle ligaspillere, siger cheftræner i Skjern Håndbold, Claus Dalgaard-Hansen.

Investeringen i talentarbejdet er yderst essentielt, siger sportschef Thomas Klitgaard om akademiet, der bliver eksklusivt med begrænset antal pladser.

- Drømmen er, at vi på sigt kan udvikle spillere, der går direkte fra akademiet til ligaholdet. Derfor investerer vi en del ressourcer i at gøre akademiet attraktivt for et begrænset antal spillere, som virkelig har potentiale, drivkraft og ambitioner, siger Thomas Klitgaard og tilføjer:

- Vi ønsker at tiltrække og udvikle de unge talenter, der i forvejen er i Ringkøbing-Skjern Kommune, men vi har også forhåbninger om, at vi på den lange bane kan lokke store talenter til udefra. Akademiets faciliteter er perfekte, og uddannelsesmulighederne i byen er optimale, så grundelementerne er på plads, siger sportschefen.

Direktør for Talentakademiet Ringkøbing-Skjern, Jan-Ole Kristensen, udtaler:

- Der kommer som udgangspunkt ikke til at ske ændringer i måden vi driver akademiet på. Men aftalen med Skjern Håndbold betyder, at vi får tilknyttet de bedste trænere i området til at udvikle vores talenter, og det bliver selvfølgelig et kæmpe boost til akademiet, siger Jan-Ole Kristensen.

Læs mere om akademiet på www.ta-rksk.dk.