STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Talentfuld bagspiller forlænger til 2026

Jakob Rasmussen har sat sin underskrift på en forlængelse med Skjern Håndbold frem til sommeren 2026.

- Det har hele tiden været mit ønske at fortsætte i Skjern. Jeg ser alle muligheder for, at jeg kan fortsætte min udvikling, og blive en endnu vigtigere brik i klubben. De sidste to sæsoner har været overvældende for mit vedkommende, hvor jeg er blevet etableret ligaspiller på markant hurtigere tid end, hvad jeg turde drømme om. Det har været vildt, og jeg er slet ikke færdig med at bidrage til at skabe store ting i Skjern, siger Jakob Rasmussen.

Vejen til ligaholdet har for den 20-årige bagspiller formet sig via et ophold på Dejbjerglund Efterskole efterfulgt af tre år på Talentakademiet Ringkøbing- Skjern. Rasmussens udvikling og opblomstring er ifølge sportschef Thomas Klitgaard en blåstempling af det store talentarbejde, der bliver gjort i kulisserne.

- Jakob er et glimrende eksempel på, at man med hårdt arbejde, tålmodighed og målrettet træning kan nå rigtig langt på meget kort tid. Siden Jakobs debut på ligaholdet i 2020 har han udviklet sig på imponerende vis til i dag at være en etableret ligaspiller. Derfor er vi meget begejstrede for, at Jakob forbliver grøn frem til sommeren 2026, siger sportschefen.

Jakob Rasmussen debuterede på Skjerns bedste mandskab i en alder af 17 år den 11. november 2020 i kvartfinalesejren i pokalturneringen over aftenens modstander fra Skanderborg AGF Håndbold.