STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Tangen: Det handler udelukkende om os selv

Af Nicklas Thygesen

Den norske højreback Eivind Tangen udgik i pokalkvartfinalen mod GOG med smerter i akillessenen. Senest var Skjerns nummer 25 placeret bag bænken i hjemmekampen mod Aalborg Håndbold, men trods fortsatte smerter forventer nordmanden sig kampklar til tirsdagens kamp.

- Det går stille og roligt bedre. Jeg er med i morgen i hvert fald. Sundhedsstaben har konkluderet, at der ikke er noget farligt, selvom det stadigvæk driller. Jeg har gennem mange år døjet med problemer i akillescenen, så det er intet nyt, men der skete noget specielt i GOG - og derfor har vi god tid efter kampen i morgen til at få styr på det hele, siger Eivind Tangen. 


Eivind Tangen står inden tirsdagens opgør noteret for 27 mål i 7 kampe.

Ulempen ved at spille få kampe
Skjern-mandskabet kommer til Skive med to tætte kampe i bagagen. I udekampen mod Lemvig-Thyborøn udlignede værterne i sidste sekund, mens Aalborg Håndbold i sidste weekend snuppede begge point ved en scoring ti sekunder før tid. 

Derfor er det en revanchelysten Skjern-trup, som tirsdag eftermiddag sætter sig i spillerbussen med kurs mod Skive.

- Mange snakker om, at det er hårdt for et hold, når man spiller europæisk håndbold udover de hjemlige kampe. Det er det uden tvivl, men det giver også en masse til truppen, når man går fra kamp til kamp med sejre i bagagen. Vi oplevede det selv i sæsonerne med en masse Champions League-kampe, at man automatisk bare bliver en bedre håndboldspiller af at spille kampe hver tredje dag - og det savner vi nu.

- Vi har haft ti dages pause nu, og efter kampen i morgen har vi yderligere 18 dages pause. Når man samtidig har smidt point i to kampe i slutfasen, så har man en kæmpe lyst til at revanchere sig med det samme, og det får vi mulighed for i morgen.

- Hvis vi spiller op til vores niveau, så vinder vi. Men vi kender udmærket til de her kampe, hvor hjemmeholdet ikke har noget at tabe - det så vi senest mod Lemvig-Thyborøn, hvor de spillede frit og kom buldrende - så vi skal virkelig gøre os umage. 

- I morgen handler det 100 procent om os selv, siger Eivind Tangen. 

Der er kampstart i morgen kl.20.00. Opgøret kan ses direkte på TV2 Sport.