STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Tekniske fejl blev straffet i Gudme

Førerholdet fra Sydfyn snuppede begge point i lørdagens duel.

Af Nicklas Thygesen

Med 16 tekniske fejl slipper man sjældent godt fra 60 minutters håndbold – og specielt ikke mod førerholdet fra GOG.

Claus Dalgaard-Hansens vestjyske tropper spillede ellers frisk til den, og var i opgøret første 25 minutter det bedste mandskab.

De grønblusedes føring på 14-11 efter 25 minutters spil var præget af direkte spil i mand-mand duellerne – specielt med Eivind Tangen i hovedrollen -  en aggressiv defensiv, mens kontrafasen blev udnyttet til fulde.

Men et par tekniske fejl i den efterfølgende periode inden pausen blev kynisk straffet af hjemmeholdet, som formåede at vende 11-14 til 15-11.

En føring, der efter pausen blev udbygget til 20-16 efter 36 minutters spil.

Elvar Jónsson og kompagni kæmpede sig midlertidig tilbage, da først islændingen, dernæst Jørgen Rasmussen på kontra og Jonas Tidemand ind over stregen reducerede til 23-22 med et kvarter igen.

Desværre blev det vestjyske spil på ny fyldt med tekniske fejl, hvorfor Skjern-mandskabet ikke kom tættere på lørdag aften i Gudme.

Værterne vandt med 30-25.

Elvar Jónsson blev topscorer med fem mål.