STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Topscorer Eggert: 55 gode minutter

Af Nicklas Thygesen

Midt i skuffelsen over, at sejren blev kastet over styr, så hæftede Anders Eggert sig ved 55 rigtige gode Skjern-minutter i Nordjylland.

- Det er selvfølgelig under al kritik, at vi formøbler sejren væk på sådan en måde. Det er uacceptabelt - også mod et klassemandskab som Aalborg. Vi blev nærmest bange for at vinde til sidst, siger Anders Eggert.

- Men skærer vi de sidste 300 sekunder væk af kampen, så var der virkelig mange positive tendenser hos os. En dejlig rytme i spillet, hvor Konradsson styrede spillet virkelig godt. Efter en masse snak om samarbejdet mellem forsvaret og målmændene fandt vi virkelig bund i det, og Robin stod solidt med mange redninger, som gav os mange kontramuligheder.

- Men ja, vi er mega skuffede, og det føles som en ordentlig mavepuster lige nu, men vi fik leveret noget af det bedste håndbold i meget længe på udebane mod de forsvarende mestre. Det skal vi holde fast ved, siger Skjern-topscoreren.

Anders Eggert og Skjern-mandskabet skal i kamp igen på mandag, når Bjerringbro-Silkeborg gæster det vestjyske. Kampen sendes direkte på TV2 Sport.