STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Tung aften i Nordjylland

Vestjyderne var i front indtil fem minutter før tid onsdag aften.

Af Nicklas Thygesen

Det lignede langt hen af vejen en flot sejr over de forsvarende mestre i egen hule.

Skjern-mandskabet var i kontrol, spillede tempofyldt og aggressivt, mens Robin Haug tog fra i kassen. Foran med fire mål med under otte minutter tilbage.

Men så faldt det fra hinanden, og værterne viste enorm kynisme.

Kampen var nærmest som forvandlet på de otte minutter, hvor hjemmeholdet vandt med 8-1 efter at have været bagud hele anden halvleg.

En dybt frustrerende afslutning, hvor rutinen manglede i et opgør, der virkelig var opløftende med Skjern-briller i 55 spilleminutter. Med undtagelse af slutfasen var der enormt gode takter i Skjern-defensiven, der kæmpede forbilledligt foran Robin Haug, som bidrog med 12 redninger.

Takter, der skal tages med videre til på mandag, hvor Bjerringbro-Silkeborg gæster Skjern Bank Arena.

Anders Eggert blev topscorer med seks mål i nederlaget på 32-29.