STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Modstandere

Skjern Håndbold er kvalificeret direkte til gruppespillet, og ved lodtrækningen torsdag d. 6/10-2022 kom Skjern Håndbold i gruppe C, hvor modstanderne hedder:

Balatonfüredi KSE (HUN)
Sporting CP (POR)
Alpla HC Hard (AUT)
RK Nexe (CRO)
Fraikin BM. Granollers (EXP)

Der er alle traditionsrige europæiske klubber med spændende spillere, som nu venter. Der spilles i alt 10 kampe i gruppespillet, hvor de 6 spilles før jul.

De 4 bedst placerede hold i hver gruppe kvalificerer sig til L16. Her krydser Gruppe C holdene med gruppe D, hvor bl.a. Füchse Berlin og Pelister Bitola befinder sig. I alt 8 kampe afvikles i L16, hvorefter de 4 vindere deltager i 1/4-finalerne.

 

Rasmus Boysen - kort om vores modstandere:

Sporting CP (POR):

Portugisiske Sporting CP har stolte traditioner i international håndbold - og var i seneste sæson meget tæt på at slå den tyske mesterSC Magdeburg ud af EHF European League. Foruden vores tidligere spiller Jonas Tidemand har de to af de største talenter i europæisk håndbold, brødreparret Martim og Francisco Costa, på holdkortet – deres far Ricardo er cheftræner.

 

RK Nexe (CRO):

RK Nexe har de seneste 5 år stor erfaring med at spille mod danske klubber. Ribe-Esbjerg, Bjerringbro-Silkeborg og GOG er alle blevet slået ud af turneringen af det fysisk stærke hold fra Balkan, som er kendte for sit medlevende hjemmebanepublikum. Holdet er bygget op af en stærk defensiv, som i sidste sæson fik dem hele vejen til EHF European League Final4.

 

Alpla HC Hard (AUT):

Det er tid til revanche, når holdet fra Alpelandet igen kommer på besøg i Skjern Bank Arena. Seneste opgør var i 2019, hvor østrigerne trak det længste strå efter straffekastkonkurrence. Den østrigske landsholdsspiller, Golub Doknic, der gjorde livet svært for Skjern-skytterne ved den lejlighed, er stadig i målet. Deres islandske cheftræner, Hannes Jon Jonsson, har kendskab til den danske liga efter sin tid som spiller i AJAX København og Fredericia HK.

 

Fraikin BM. Granollers (EXP):

Den hæderkronede catalanske klub, BM Granollers, har vundet 10 spanske mesterskaber samt 3 europæiske turneringer gennem tiden. Vicemestrenes helt store profil er Antonio Garcia, der har en lang række europæiske storklubber samt landsholdsmeritter på CV’et, men det er også værd at holde et vågent øje med de to stortalenter i bagkæden, spanske Jan Gurri og nigerianske Yusuf Faruk.

 

Balatonfüredi KSE (HUN):

Balatonfüredi KSE spiller til dagligt med i den stærke ungarske liga, hvor de i seneste sæson endte på en tredjeplads efter storklubberne PICK Szeged og Telekom Veszprém. Sidstnævnte spillede de uafgjort mod på hjemmebane, hvilket virkelig borger for kvalitet. Klubben har ry for at udvikle topspillere - og 9 af de 21 landsholdsspillere på det ungarske hold, der spillede EM på hjemmebane i januar, har en fortid i klubben ved Balatonsøen.

 

 

Alle sider opdateres løbende