STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Bergholt: Fantastisk at være hjemme igen

Af Nicklas Thygesen

Han løftede pokaltitlen som kaptajn i Boxen for snart to måneder siden. 

Sidste tirsdag mødte han ind på sin gamle arbejdsplads, tilbage efter fire års fravær - med tasken fyldt op af spilletid, erfaring og fornyet energi iført den grønne trøje.

Emil Bergholt er tilbage. En vaskeægte Skjern-dreng helt ud til fingerspidserne med en opvækst hele vejen op gennem ungdomsrækkerne - sideløbende med tjansen som trommeslager i fangruppen.

Men også en Emil Bergholt, der ikke længere er med i ligatruppen som yderste mandat, men tilbage i en tiltænkt stor rolle for de grønblusede.

- Det her øjeblik har jeg ventet på i lang tid. Det er kæmpe stort for mig at være tilbage i min barndomsklub, der betyder så meget for mig. Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at Skjern Håndbold er som en reservefamilie for mig. Det er fantastisk at være tilbage, indleder Bergholt, der sammen med holdkammeraterne er i fuld gang med opstarten.

Sammen med Lasse Mikkelsen er Bergholt vendt retur til grønne håndboldby - med ambitionerne lige så store, som da han forlod klubben i 2017.

- Jeg er tilbage for at vinde medaljer. Så enkelt er det. Vi skal tilbage i Europa og tilbage i finalerne. Det er mit helt store mål, og jeg er overbevist om, at det nok skal lykkedes. Vi har fået et slagkraftigt mandskab med en masse spændende typer, der alle er klar til at ofre sig og gå all-in for den grønne trøje. 

- Når vi løber ind i Skjern Bank Arena for første gang den 7. september, så håber jeg virkelig, at det bliver med en udsolgt arena klædt i grønne trøjer. Det bliver kæmpe stort, siger Skjerns nye nummer 14.