STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Bergholt: Kolding-opgør er altid fede

Af Nicklas Thygesen

I morgen eftermiddag sætter Emil Bergholt og Skjern-mandskabet jagten ind på den sjette sejr i træk, når KIF Kolding kommer på besøg i Skjern Bank Arena.

Og netop kampene mod KIF Kolding er ifølge Bergholt altid fede, uagtet klubbernes øjeblikkelige placeringer i tabellen.

- Historikken mellem Skjern Håndbold og KIF Kolding er speciel, og kampene er altid intense. Selvom Kolding ikke er det hold, som de engang har været, så er det stadig Kolding. Der er bare noget specielt over opgørene, siger Emil Bergholt.

Mens lørdagens gæster kæmper for at overleve, så er vestjyderne blot en enkelt sejr fra at sikre sig europæisk deltagelse til næste sæson. Et delmål, som betyder alverden for Bergholt.

- Vores målsætning har hele tiden været at komme i Top4, og derfor vil to point i morgen betyde utrolig meget for os. Vi er inde i en virkelig god periode, men vi vil endnu mere. Vi stiller os ikke tilfredse med fem sejre i træk. Alle i truppen er ærgerrige efter at slutte grundspillet af med manér, og i morgen kan vi sikre europæisk deltagelse, som Skjern Håndbold altid har sigtet efter at være en del af år efter år. 

- Så det er en kæmpe bonus, hvis vi formår at hente to point i morgen. Men vi er af den overbevisning, at hvis vi spiller op til vores bedste, så er vi meget, meget svære at slå. Det tror jeg også, at vi bliver i morgen, siger Emil Bergholt.

Der er kampstart i Skjern Bank Arena kl.16.10. Opgøret bliver ikke vist i tv.

Køb din billet til kampen HER.

Læs online kampmagasin HER