STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Cheftræner om Top-4: Kæmpe præstation af drengene

Af Nicklas Thygesen

To grønne point lørdag eftermiddag vil definitivt sikre Skjern Håndbold minimum 4.pladsen og point med over i slutspillet - og ikke mindst europæisk deltagelse for 17. gang i klubbens historie.

Derfor er det et meget veloplagt Skjern-mandskab, som Mathias Madsen i morgen sender i kamp i jagten på den sjette vestjyske sejr på stribe.

- Da jeg kom til Skjern, snakkede vi om som det første, at målsætningen var Top-4. At vi tre runder før grundspillet er færdigspillet, kan sikre os europæisk deltagelse til næste sæson og point med over i slutspillet - det er en kæmpe præstation af drengene. Det vidner også om det momentum, som vi har i øjeblikket. 

- Det kræver selvfølgelig en disciplineret indsats i morgen mod KIF Kolding, som kæmper for livet i rækken, og derfor med garanti vil komme med alt, hvad de har. 

- Men det vil betyde utrolig meget for mig, hvis jeg til sommer kan aflevere et hold, der skal ud og vise de grønne farver igen i Europa, hvor Skjern hører til, siger Mathias Madsen og tilføjer:

- Vi har glædet os til at komme hjem til Skjern Bank Arena igen efter to udesejre. Vi er et rigtig godt sted lige nu, har spillet mange flotte kampe og lavet utrolig mange mål den seneste tid, så vi ser frem til at spille hjemme foran vores eget publikum igen, og sammen kan vi forhåbentlig hente to meget vigtige point hjem, siger cheftræneren. 

Der er kampstart i Skjern Bank Arena kl.16.10. Opgøret bliver ikke vist i tv.

Køb din billet til kampen HER.

Læs online kampmagasin HER

NYHEDER