STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Rasmussen viste skarphed: Dejligt at vise mit værd

Selvisolation til Anders Eggert betød fuld spilletid og fire scoringer til Skjerns nummer 23. 

Af Nicklas Thygesen

Tidligt lørdag morgen tikkede en overraskende besked ind i indbakken hos Jørgen Rasmussen og holdkammeraterne.

Træfsikre Anders Eggert havde været i nærkontakt med en coronasmittet person, hvorfor venstrefløjen gik i selvisolation - og måtte følge holdkammeraterne på livestream.

En hurtig omvæltning for Jørgen Rasmussen, der pludselig var ene mand om de 60 minutters spilletid på venstrefløjen. En opgave han fuldførte til topkarakter. 

- Det første jeg bed mærke i var, at Eggert heldigvis var testet negativ. Forhåbentlig betyder det, at han snart er med på fuld tryk igen. Han er vores klare førstevalg, men jeg var glad for at bevise mit værd overfor truppen og trænerteamet, siger Jørgen Rasmussen og fortsætter:

- Men ja, det var lidt en speciel optakt til kampen, og min indgangsvinkel blev også markant anderledes. Jeg forsøgte at vende det til min fordel med at kunne spille fuldstændig frit. Hvis jeg skulle brænde de første to skud, så stod jeg også med ansvaret på den tredje afslutning. Den fornemmelse var ret befriende. Generelt spillede vi meget frit, og den følelse tager vi med ind i slutspillet, siger Jørgen Rasmussen.

Den 31-årige venstrefløj scorede fire gange på fire forsøg mod Ribe-Esbjerg, og skal lørdag i aktion på ny for de grønne, når Mors-Thy venter på udebane. 

NYHEDER