STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-fløj stortrives i vild kulisse: Bliver 10 procent bedre

Af Nicklas Thygesen

For tredje hjemmekamp i træk bliver der over 3000 tilskuere på lægterne i Skjern Bank Arena.

Lørdag eftermiddag kommer Fredericia HK på besøg i det vestjyske, hvor Skjern-fløjen Viktor Bergholt håber på en gentagelse af stemningen fra opgøret mod GOG.

- Vi elsker, når der er smæk på stemningen, og publikum tør rive sig med. Vi snakker meget om det internt i truppen om, hvor meget sjovere og større en oplevelse det er, når man løber på banen, og der er over 3000 vilde fans i ryggen. Det er en unik følelse, som ikke bare gør en lille forskel, men gør os 10 procent bedre. 

 - Jeg lover, at vi kommer med samme attitude og energi, som tilfældet var mod GOG. Vi har noget at revanchere efter Ringsted-kampen, hvor vi havde det svært mod et hold, der i mine øjne er meget undervurderede. Det ændrer ikke ved, at vores præstation ikke var god nok, for det kræver meget mere, hvis vi skal hente to point igen på lørdag.

- Men vi skal ikke banke os selv i hovedet på grund af det. Vi er stadig i en rigtig fornuftig position, hvor vi selv kan afgøre vores videre skæbne i slutspillet, siger Viktor Bergholt.

Der er kampstart på lørdag kl.16.00 i Skjern Bank Arena, hvor vi i samarbejde med vores trofaste hovedsponsor, Skjern Bank, skal stemme på Årets Spiller. Mere om dette senere. 

Køb din billet til kampen HER.

Læs online kampmagasin HER.  

NYHEDER