STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern Håndbold og Vestjysk Bank forlænger samarbejdet

På billedet ovenover er afdelingsdirektør i Vestjysk Banks afdeling i Skjern  – Ralf Alstrup og bestyrelsesformand i Skjern Håndbold A/S, Carsten Thygesen samlet for at markere forlængelsen.

Vestjysk Bank har indgået en ny 3-årig aftale med Skjern Håndbold.

Også i de kommende år vil Skjern Håndbold og Vestjysk Bank fortsætte det mangeårige samarbejde. Parterne har underskrevet en ny 3-årig samarbejdsaftale, hvor Vestjysk Bank fortsætter som Erhvervsklubpartner.  

– For os som klub er vi meget stolte over Vestjysk Banks tillid og mangeårige engagement i Skjern Håndbold. Banken var den første Erhvervsklubpartner for 25 år siden og har været med i alle årene og været én af de afgørende partnere i klubbens udvikling. Det glæder os meget, at Vestjysk Bank tror på klubbens forretningsplan og vores sportslige set-up. Det har stor lokal betydning, både for klubben og for det lokalsamfund, vi er en integreret del af, fortæller Carsten Thygesen, bestyrelsesformand i Skjern Håndbold.

– Skjern Håndbold er en klub, vi har stor tiltro til, og en klub, vi oplever bliver drevet på et højt professionelt niveau. Skjern Håndbold har et stærkt brand, der skaber stor synlighed og stor sammenhængskraft for hele kommunen og for Vestjysk Bank. Klubbens medarbejdere og spillere er ambitiøse og samtidig fulde af passion, hvilket er egenskaber, som banken gerne vil være en del af, fastslår Jan Ulsø Madsen, adm. bankdirektør i Vestjysk Bank.

Klubben er med til at skabe store oplevelser og vigtige fællesskaber for både børn, voksne, erhvervslivet og de mange tilskuere, som følger klubben.

– Det betyder noget for lokalsamfundene og erhvervslivet her i Vestjylland, at vi har sådan et sportsligt fyrtårn som Skjern Håndbold. Dét, koblet med et stort ønske om at fortsætte vores stærke lokale engagement, er én af hovedårsagerne til, at vi har valgt at forlænge vores sponsoraftale med klubben, fortæller Ralf Alstrup, afdelingsdirektør i Vestjysk Banks afdeling i Skjern. Dette bakkes op af Jan Ulsø Madsen.

– Vi er stolt sponsor i mange foreninger og klubber i vores markedsområde, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. I Vestjysk Bank har vi en ambition om at være Danmarks stærkeste lokalbank. Vi er lokale med et solidt engagement i det område, vi er en del af, og derfor er vores aftale med Skjern Håndbold vigtig og et af vores mange bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig som et aktivt og attraktivt område at bo og arbejde i. Den opgave kan Skjern Håndbold være med til at løfte, forklarer Jan Ulsø Madsen.

– Men det er ingen hemmelighed, at vi også bruger vores sponsorater som kommercielt afsæt til at danne nye netværk og som indgangsvinkel til at skabe nye relationer, ikke mindst med nye kunder. Samtidig bruger vi vores sponsorater til aktivt at pleje og udvikle forholdet til vores eksisterende kunder. Vi ser således sponsoraftalen med Skjern Håndbold som en ansvarlig investering og glæder os meget til at fortsætte vores partnerskab med klubben de kommende år, slutter Jan Ulsø Madsen.

NYHEDER