STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Tilbagevendt topscorer: Tid til at vise hvad vi kan

Fight og vilje skal bære Skjern-mandskabet på lørdag, siger Eivind Tangen, der efter en måneds fravær er tilbage i den vestjyske trup.

Af Nicklas Thygesen

HTH Herreligaen er tilbage.

På lørdag skal Skjern-mandskabet og Eivind Tangen i aktion i den hjemlige liga for første gang i 47 dage. 

En kamppause - kombineret med VM-slutrunden - som uden tvivl vil betyde mere fight end poleret spil, siger Skjern-topscorer Eivind Tangen.

- For mit, Bjarte og Elvars vedkommende har vi kun haft en lille håndfuld træninger med truppen, så vi mangler selvfølgelig lidt timing i tingene. På lørdag handler det bare om at give den gas, selvom vi er lidt ude af rytmen. Det flotte spil må vente, og så må vi vinde på ren fight, siger nordmanden.

Tangen har sammen med landsholdskammeraten Myrhol været væk fra det vestjyske siden d.20. december. Overgangen fra VM-boblen i Egypten med stor international bevågenhed til haltræning på Ranunkelvej få dage efter er speciel, indrømmer Tangen, der er sulten efter at bevise. 

- Slutrunder er en stor oplevelse, men vi har også været væk længe. Spilletiden har ikke været overvældende for mit vedkommende, så fysisk er jeg ikke kørt i bund - det er mere mentalt. Heldigvis har vi efterhånden en del gange været igennem denne overgang fra slutrunde til kampe i ligaen på kort tid, så vi er forberedt, siger Tangen og fortæller om den nuværende placering i HTH Herreligaen.

- Vi må og skal vise på lørdag, at vi er et bedre hold end Århus. De har et godt hold, men vi er stærkere. For os handler det om at se opad i tabellen, for vi er alle træt af, at vi flirter lidt med 8-9. pladsen. Det er unødvendigt med et hold af vores kvaliteter, og den jagt på topplaceringerne starter på lørdag, siger Tangen.

Der er kampstart i Ceres Arena kl.14.00. Kampen livestreames på Århus Håndbold sociale platforme. Mere om dette senere.