STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

To på to: Hjemmesejr foran 2300 tilskuere

Af Nicklas Thygesen

Vestjyderne hentede tirsdag aften den anden sejr i træk, da Nordsjælland Håndbold blev besejret med 25-22 efter 12-12 ved pausen.

Over 2300 tilskuere var mødt op til den første hjemmekamp i sæsonen, og de kunne se Christoffer Bonde udfolde sig i Skjern-målet på fornemmeste vis.

15 redninger blev den nye Skjern-keeper noteret for i tremålssejren - godt hjulpet af en meget stærk Skjern-defensiv med de Buric og Bergholt som foregangsmænd. 

Desværre måtte vestjyderne - der i forvejen af hårdt ramt af skader - se Lasse Mikkelsen udgå med lægproblemer kort inde i første halvleg. Skadeslisten består i forvejen af Robin Haug, Jonathan Würtz og Jørgen Rasmussen - og derfor var der ikke mange taktiske træk tilbage i Claus Dalgaard-Hansens gameplan.

Men trods de mange uheld, så bestod cheftrænerens gameplan alligevel, der blandt andet indholdt tre unge talenter bestående af Tobias Mygind, Lasse Vuust og Oliver Barslund. De tre akademispillere fik hjemmebanedebut til stor applaus fra det tilbagevendte hjemmepublikum, som kunne se de grønne trække fra i midten af anden halvleg.

De grønblusede vandt 25-22 og indtager dermed andenpladsen i HTH Herreligaen efter de første to runder.

På fredag venter Fredericia HK på udebane kl.19.00.