STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Viktor: En fed uge som Skjern-spiller

Af Nicklas Thygesen

To DM-semifinaler og sjette runde i pokalturneringen.

Viktor Bergholt og holdkammeraterne ser ind i en hektisk uge - startende i morgen på udebane mod Odder Håndbold i sjette runde af pokalturnering. 

- Det bliver en uge med alt på spil, ligesom vi alle gerne vil have det. Det bliver en fed uge som Skjern-spiller, og jeg håber, at vi får et rigtig godt afsæt til DM-semifinalen i morgen mod Odder. 

- Vi ved allesammen godt, at pokalkampene er specielle, og derfor skal vi tage det dybt seriøst fra første sekund. Det kan blive en rigtig god generalprøve for os inden torsdagens kamp i Aalborg, men det kræver, at vi levere en ordentlig indsats i samtlige 60 minutter. Det er et fint 1. divisionshold, som vi hverken vil eller må undervurdere, siger Viktor Bergholt.

Efter tirsdagens pokalkamp i Odder venter den første semifinaleduel mod Aalborg - og også den allerførste DM-semifinale i Viktor Bergholts unge karriere. 

- Jeg glæder mig helt vildt. Min første DM-semifinale i Skjern-trøjen, det bliver fedt og forhåbentlig med et brugbart resultat. Det har været en vild første sæson for mig, hvor jeg personligt har lært en masse, og fået opbygget værdifuld erfaring på nogle vilde udebaner og i kulisser, jeg ikke har været vant til at spille i før. Jeg håber, at Skjern-fansene er klar til at diske op med endnu en vild atmosfære på søndag - for det får vi brug for, afrunder Viktor Bergholt.

Der er kampstart i Odder i morgen kl.18.30. Vi opdaterer som altid fra kampen via vores sociale medier.

Billetsalget til returkampen mod Aalborg Håndbold på søndag i Skjern Bank Arena er i fuld gang. Over 3000 tilskuere har allerede sikret sig adgang.

Køb din billet HER

NYHEDER