STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

60 minutter fra europæisk gruppespil

Oliver Norlyk og holdkammeraterne løber i morgen på banen i Palais des sports René-Bougnol til returopgøret i Montpellier.

I morgen møder vestjyderne franske Montpellier HB. En kamp, hvor Skjern-holdet kan sikre sig en billet til europæisk gruppespil.

Af Kristian Bro

I morgen aften bliver det hele afgjort. 

Efter to sejre over svenske HK Malmø, og senest hjemmesejren over Montpellier på 31-30 - venter de sidste 2 x 30 minutters håndbold før drømmen om gruppespillet måske går i opfyldelse.

Skjern-mandskabet rejste i formiddags til Frankrig med en smal føring i bagagen, og har her til aften indtaget Palais des sports René-Bougnol til en sidste taktisk træning før det afgørende møde med franskmændene.

Vestjydernes højreback Oliver Norlyk tror på, at vestjyderne kan skabe den store overraskelse og færdiggøre arbejdet fra det første opgør i Skjern Bank Arena.

- Jeg synes, at kampene i Europa kan noget helt specielt. Det er jo kampe som disse, man glæder sig allermest til at spille. Det er jo blandt andet også derfor, at vi træner så meget og hårdt - så vi kan komme ud i Europa, og spille mod nogle af de bedste hold, siger Oliver Norlyk. 

Den unge bagspiller tror ikke, at eventyret i Europa skal slutte mod Montpellier, men fortæller, at Skjern-holdet skal vise det niveau, som de gjorde på hjemmebane.

- Vi skal holde os til vores taktisk, samt have samme energi og fightervilje, som vi havde i Skjern Bank Arena. Vi har jo bevist, at Montpellier er et hold som vi kan slå, hvis vi rammer vores topniveau, fortæller Oliver Norlyk.

Opgøret spilles kl. 20:45, og vises desværre ikke i TV - men du kan følge kampen på vores sociale medier. 

NYHEDER