STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Aalborg brød vestjysk sejrsstime

Elvar Jónsson blev topscorer med syv mål i lørdagens smalle nederlag. Foto: Steffen Bloch

Der var spænding til det sidste i Skjern Bank Arena, men vestjyderne måtte se sig slået af de forsvarende mestre med 30-28

Af Nicklas Thygesen

Ét minut og otte sekunder.

To tekniske Skjern-fejl - og tre aalborggensiske scoringer modsat.

Så simpelt blev udfaldet af lørdagens topbrag, hvor Skjern-mandskabet var i front med fire minutter før tid.

Opgøret mod de forsvarende mestre bølgede frem og tilbage stort set samtlige 60 minutter, men gæsterne straffede de tekniske fejl promte - og løb med begge point i Skjern Bank Arena.

Elvar Jónsson blev topscorer med syv mål i nederlaget, der var vestjydernes første tabte point i Herreligaen siden 9. september.

Næste opgave for de grønblusede er tirsdag d.10 november, hvor Skanderborg Håndbold kommer på besøg i kampen om en plads i Final4.