STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Ærlig Jesper: Vi har lært en vigtig lektie

I fredags var det overordnede tema i Skjern Bank Arena ”frustration” ovenpå Skjern Håndbolds indsats i kampen mod Nordsjælland. En kamp som blev tabt klokkeklart.

Anfører Jesper Jensen og holdkammeraterne har nu efter en uges træning fået tingene på afstand.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi ikke har fået den start, vi ønskede os. Vi satsede stærkt på at have fire points, inden kampen mod AG, men sådan skulle det ikke gå,” siger Jesper Jensen.

”Det var ikke godt i Fredericia og slet ikke godt hjemme mod Nordsjælland. Det er ikke en katastrofe at spille dårligt, hvis bare man vinder, men det har vi ikke gjort,” lyder det fra Jesper Jensen.

”Vi var skuffede og kede af det, og man har selvfølgelig lidt bange anelser, når vi kan underpræstere så meget. Omvendt sætter det os op, for vi vil altså vise, at dette ikke kan være rigtigt,” fortæller anføreren, som tilføjer:

”Vi har lært en vigtig lektie, som lyder, at hvis vi ikke præsterer, så kan vi tabe til alle. ”

Skjern-spillerne ser nu frem til en svær opgave på udebane mod AG København på søndag, men det tager Jesper Jensen med ro.

”Når man taber til Nordsjælland på hjemmebane, er det selvfølgelig resultatmæssigt meget op ad bakke at skulle til AG København runden efter, men vi må give den alt, vi har i den kamp og se, hvor langt det rækker,” forklarer Jesper Jensen og slutter:

”Drømmescenariet er, at det er lige med ti minutter igen, for så kan alt ske. Vi tror på overraskelsen.”

NYHEDER