STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Claus Hansen gør status

Claus Hansen er i gang med sin 2. sæson i Skjern Håndbold.

Skjern Håndbold med Claus Hansen i spidsen har høstet 13 point efter 9 kampe i indeværende sæson. Læs cheftrænerens tanker om pointhøsten, flotte individuelle præstationer og den kommende kamp mod Aalborg.

Af Kristian Bro

Sæsonstarten i Herre Håndbold Ligaen gik ikke som planlagt for Claus Hansen og resten af Skjern-staben. 

Et nederlag i sæsonpremieren til SønderjyskE - efterfulgt af et nederlag til Skanderborg i Skjern Bank Arena. 

Men lige siden de to kampe, er der tjekket point ind på Skjern-kontoen. Det betyder, at vestjyderne er ubesejret i de forrige syv kampe i Herre Håndbold Ligaen, hvor seks af dem er resulteret i sejre. Claus Hansen roser holdet for den gode stime.

- Jeg er meget tilfreds med mange ting i den seneste periode. Naturligvis falder pointhøsten i øjnene, men det er ikke det eneste. Vi har som hold været i stand til at løse forskellige situationer mod meget forskellige modstandere, siger Claus Hansen.

I fraværet af Bjarte Myrhol har flere spillere taget mere ansvar på banen. Claus Hansen roser flere i truppen for at have løftet det individuelle niveau.

- Desuden glæder de mange flotte individuelle præstationer. Helt overordnet har Jonas Tidemand og Jonathan Stenbäcken løst fraværet af Bjarte Myrhol på bedste vis. Elvar, Eivind og Jesper har i flere kampe trukket et stort læs i begge ender af banen, René og Jørgen fylder mere og mere på fløjene i forsvaret, og Eggert spiller med stor effektivitet. Robin Haug og Svend Rughave har begge været kampafgørende, og sikret os point, siger Claus Hansen.

På lørdag møder vestjyderne de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold i Skjern Bank Arena. Skjern-chefen tror på en sejr, men fortæller, at der skal præsteres på et højere niveau, end der blev gjort i Kolding i fredags. Her vandt Skjern 27-26 efter en tæt affære. 

- Alle er bevidste om, at skal vi vinde på lørdag, så kræver det at flere rammer niveau end det var tilfældet i fredags mod Kolding, afslutter Claus Hansen.

NYHEDER