STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Flere gæster i Skjern Bank Arena

Der kan nu komme flere tilskuere på lægterne i Skjern Bank Arena til de kommende kampe

Nye retningslinjer betyder flere tilskuere i Skjern Bank Arena. 

Fra og med i dag, onsdag d. 9/9-2020, er det tilladt at være flere tilskuere til indendørsarrangementer, herunder håndbold. Det betyder vi nu kan lukke op for flere gæster i Skjern Bank Arena i de kommende kampe, hvor vi indtil nu har afviklet kampe med max. 400 tilskuere.

De nye retningslinjer betyder vi opdeler Skjern Bank Arena i sektioner med plads til max. 500 gæster. Hver sektion skal have egen indgang, egne toiletforhold og boder. Derudover er det fortsat vigtigt med afspritning og afstand, for vi på den måde fortsat trygt kan gå til håndbold i Skjern Bank Arena.

Skjern Håndbold har knap 1.300 sæsonkortholdere, og de sikres nu adgang til kommende kampe gældende fra næste Herreliga kamp d. 19/9.

Eventchef Helle Gidsel er glad for, at Skjen Håndbold nu kan glæde endnu flere kunder til hjemmekampene i Skjern Bank Arena. 

- Vi håber og tror på, at det også bliver muligt at der til nogle af kampene bliver mulighed for at købe billet til dem, som ingen sæsonkort har. Det vil vi løbende informere om på vores hjemmeside, siger Helle Gidsel og fortsætter:

 - Vi vil stadig gøre vores ypperste for, at alle gæster kan føle sig trygge, når de kommer i Skjern Bank Arena, hvor vi f.eks. fortsat vil have et ledigt sæde mellem alle gæster – også selv om man er i tæt familie, siger hun.

NYHEDER