STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Kæmpe bedrift: Skjern slog fransk storhold

Vestjyderne besejrede det franske storhold med 31-30 efter en flot, flot præstation. Foto: Steffen Bloch

Claus Hansens mandskab leverede en præstation på absolut øverste hylde tirsdag aften.

Af Nicklas Thygesen

Det krævede en toppræstation, hvis Skjern Håndbold skulle bide skeer med franske Montpellier, lød det fra Jesper Konradsson til vestjydernes sidste træning mandag formiddag.

.. og det var lige nøjagtig hvad Claus Hansens tropper leverede.

De grønblusede besejrede Champions League-vinderne fra 2018 med 31-30 efter en pauseføring på 14-11.

En helstøbt mandfolkepræstation med solide scoringsprocenter, en aggressiv Skjern-defensiv, der gik til stålet - og så med Jesper Konradsson som en ualmindelig veloplagt styrmand.

Svenskeren agerede primus motor for de grønne, og startede ballet med to scoringer ud af Skjerns første tre. Sammen med Eivind Tangen og Jonas Tidemand var Konradsson i særklasse, og assisterede på skift til streg, back og fløjene, som ligeledes var hamrende kyniske med i alt ti scoringer til sammen fra Anders Eggert og René Rasmussen.

Gæsterne fra Montpellier virkede en smule rystede, da måltavlen lyste 8-3 og senere 12-6 til hjemmeholdets favør - og så blev verdensstjernen Melvyn Richardsson sat i spil.

Højrebacken havde enorm andel i, at føringen blev indspist til blot 14-11 ved pausen.

Tendenserne fra første halvleg var ligeledes kendetegnende efter pausen, hvor Konradsson og Richardsson i hver deres ende styrede begivenhederne.

Franskmændene formåede at reducere nederlaget til blot et enkelt mål til slutresultatet 31-30 til Skjern. Konradsson og Tangen blev delt topscorer med seks mål.