STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Klitgaard: Alt andet end sejr er skuffende

I aften tager Skjern Håndbold hul på Jack & Jones Ligaen, når Fredericia HK Elite kl. 19.30 tager imod de grønblusede vestjyder.

Der er altid mange spørgsmålstegn forud for en premierekamp, og i Skjern-lejren er det også tilfældet. Ifølge nyerhvervelsen Thomas Klitgaard er det svært at bedømme, hvor ”de grønne” står i forhold til ligaens øvrige hold:

”Vi har ikke mødt mange ligahold i opstartsfasen, så vi er spændte på at se, hvor vi står. Jeg synes dog, at det fungerer rigtig godt, og vi føler os så godt forberedte som overhovedet muligt,” siger Thomas Klitgaard til skjernhaandbold.dk og fortsætter:

”Selvtilliden på holdet er rigtig god, og der er en god fornemmelse af, at vi kan spille en god sæson. Vi har store forhåbninger og forventninger til os selv,” uddyber Thomas Klitgaard.

I sidste sæson formåede aftenens fredericianske hjemmehold blot at vinde en enkelt kamp på hjemmebane, men til trods for den mindre gode hjemmebanestatistik er der stor respekt for østjyderne i Skjern-lejren:

”Det overrasker mig lidt, at deres hjemmebanestatistik så sådan ud, for jeg husker Fredericia som et meget stærkt hjemmehold. Det bliver svært, og vi skal ramme vores optimale niveau. Alle ved, at den første kamp altid i en ny sæson er svær, men uanset hvad så er det altså en kamp, vi skal vinde,” siger Thomas Klitgaard og afslutter:

”Alt andet end en sejr vil være meget, meget skuffende,” lyder det fra Skjern-stregen, som har været en af de mange positive oplevelser på Skjern-mandskabet i sæsonopstarten.

NYHEDER