STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Leegaard: Motivationen i top

Enhver elitesportsudøver kender til det. Størstedelen hader det, men det er nødvendigt. Den hårde træningsopstart efter sommerpausen.

Heldigvis er opstarten næsten ovre, og alle håndboldfans landet over glæder sig til se de respektive hold i kamp. Det gælder også i Skjern-truppen, hvor humøret er højt frem mod sæsonens første opgave på lørdag, hvor Skjern Håndbold i pokalturneringen gæster 2. divisionsholdet fra Otterup HK.

”Folk er trætte af træningskampene og glæder sig nu bare til at komme i gang. Opstarten har været hård, men super på alle måder. Man kan tydeligt mærke på truppen, at stemningen og humøret er rigtig godt,” siger Skjerns Per Leegaard, som prompte afviser motivationsproblemer trods den markante forskel på de to hold.

”Vi har en målsætning om at komme i finalen i pokalturneringen, så uanset hvilket hold der ville vente os lørdag, så var vi 100 procent motiveret. Vi vil give den fuld gas,” forklarer Skjern-backen.

”Spillet har været fornuftigt, og vi bygger mere og mere på sidste års koncept. Tilgangen af Thomas Klitgaard har givet det hele et løft, da han er en sikker brik i både forsvar og angreb,” forklarer Per Leegaard og afslutter:

”Derudover har mange af de spillere, som havde skadesproblemer sidste år, vist højt niveau under træningskampene, så det ser meget lovende ud,” lyder meldingen fra Per Leegaard forud for pokalkampen på Fyn.

NYHEDER