STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Målmandskursus med Kasper Hvidt

I et samarbejde med Skjern Håndbold & CHJ Management er et unikt målmandskursus med en af verdens største målmandskapaciteter Kasper Hvidt nu en realitet

Målmandskurset finder sted i Billund Idrætscenter kl. 9.00 – 17.30 lørdag den 30. oktober 2010

På kurset vil Kasper Hvidt dele ud af sin enorme erfaring som målmand og instruere kursisterne i både teoretiske samt praktiske øvelser, Kasper Hvidt vil på kurset give råd og vejledning til de klubtrænere, ledere & målmænd der trænger til at udvikle deres træningsmetoder.

De fleste træningspas tilrettelægges for træning af markspillere, hvilket kan bevirke at en målmand kan have overordentligt svært ved at finde motivation i træningen og bevare focus.
Dette kursus kan hjælpe med at finde inspiration til at videre udvikle målmandens kompetencer.
Efter flere år I europæisk tophåndbold har Kasper Hvidt om noget formået at videreudvikle sig, og denne erfaring vil han nu dele ud af.

Med focus på:
• Positionsskud
• Placeringsevne i målet
• Styrketræning
• Teknisk træning med & uden bold
• Hvordan kan/skal vi forberede målmændene til kampene
• Hvordan kan vi hjælpe målmændene under kampene

Kasper Hvidt vil give kursisterne en grundig teoretisk samt praktisk gennemgang af de træningsmetoder som har gjort Kasper til en af verdens bedste målmænd.

Aldersgrænse. Min 15 år.

Kasper Hvidt udtaler:
"Jeg glæder mig enormt, til at prøve at give en del af min viden og erfaring videre til trænere som ønsker at motivere og forbedre deres målmænd, og til målmænd som har motivationen til- og ønsket om at forbedre sig. Jeg håber meget, at alle deltagerne går hjem med fornemmelsen af, at de er blevet klogere på målmandsspil og træning".

Kasper Hvidt´s manager Christian Henriksen udtaler:
”Vi er rigtig glade for at kunne præsentere dette kursus med Kasper, idet at han har så meget at give videre til håndbolden.
Kasper er den ultimative topatlet, han er ekstremt fokuseret og meget seriøst arbejdende med sin sport.
Han er en kæmpe inspirationskilde til såvel andre målmænd, som trænere og ledere.”

Skjern Håndbold´s Eliteudvalgsformand Carsten Thygesen udtaler:
“I Skjern Håndbold er vi glade for at kunne tilbyde dette spændende tilbud til såvel vore egne folk i klubben samt vor mange samarbejdsklubber”.


Tilmelding kan ske hos:
Skjern Håndbold
Peter Andersen
Tlf.: 96802132 - Mobil: 25399680
Mail  Peter@skjernhaandbold.dk

 

 

 

NYHEDER