STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Nøller viste maven til Ultras

Under EM i Schweiz i 2006 havde Kristian ”Nøller” Asmussen en vigtig redning på et afgørende tidspunkt, hvilket fik den karismatiske målmand til at vise maven til de danske fans i begejstring.

Tirsdag aften gentog akten sig, da ”Nøller” ved stillingen 22-22 med under fem minutter igen reddede et straffekast, og efterfølgende viste maven til fanklubben Skjern Ultras til stor jubel for de medrejsende Skjern-fans.

”Jeg vidste, at hvis vi skulle vinde kampen, skulle jeg tage det straffekast. Det lykkedes, og så viste jeg min bare mave til vores medrejsende fans, som støttede os gennem hele kampen. Det var vildskab fra min side, men det er jo derfor, jeg er kommet til klubben,” fortalte Kristian Asmussen til skjernhaandbold.dk og tilføjede:

”Det vil nok også sælge lidt billetter,” lød det med et smil fra målmanden, som dog var utilfreds med præstationen trods sejren:

”Jeg ved ikke, hvad der sker. Man skulle tro, vi var ynglingespillere sådan, som vi stressede og stressede. I de sidste ti minutter får vi dog mere ro på, og så viser vi moral og vilje kombineret med lidt held,” sluttede den 39-årige Skjern-spiller.