STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Optakt: Fredericia HK-Skjern

En sejr på 10 mål og en sikret kvartfinaleplads. Det var status efter weekendens kamp for Skjern Håndbold, hvor 2. divisionsholdet Otterup HK stensikkert blev sat til vægs i en kamp med 11 forskellige Skjern-målscorere.

Tirsdag aften er pokalturneringen skiftet ud med Jack & Jones Ligaen, når Jesper Jensen og co. gæster Fredericia HK Elite i ligapremieren for begge mandskaber. Ligesom Skjern spillede Fredericia også pokalhåndbold i sidste uge, hvor det blev til et hæderligt nederlag til stormagten AG København på 25-19.

Fredericia har inden denne sæson forstærket sig væsentligt i form af blandt andre den hjemvendte højreback Peter Nielsen og den unge playmaker Mathias Jepsen, som har en fortid i AG København. De to bagspillere er stødt til en trup, som inkluderer specielt én spiller, som adskillige gange har frustreret Skjern-spillerne. Det drejer sig naturligvis om den mangeårige GOG-keeper Peter Henriksen, som efter GOG-konkursen i sidste sæson tog turen godt 100 km. vestpå til Fredericia.

Peter Henriksen er dog meldt tvivlsom til kampen på grund af en dårlig skulder, men mon ikke den rutinerede målmand er at finde i hjemmeholdets mål, når Skjern Håndbold tirsdag kommer på besøg.

I de seneste fire sæsoner er det ikke lykkedes for Skjern at vinde ligapremierekampen, og man skal derfor helt tilbage til år 2005 for at finde en Skjern-premieresejr, hvor det daværende Århus GF blev besejret i Skjern.

Med hensyn på statistikken kan det så nævnes, at Skjern i de seneste syv indbyders opgør mod Fredericia har trukket sig ud som sejrsherrer – senest i december sidste år hvor de grønblusede vandt 33-24.

Læs meget mere om ligapremieren senere her på siden.

Kamptidspunkt: Tirsdag den 7. september kl. 19.30.

NYHEDER