STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Overbevisende Skjern knuste rivalerne

Elvar Jónsson og kompagni hentede to point mod rivalerne. Foto: Steffen Bloch

Skjern vandt overlegent med 37-31 over TTH Holstebro. En sejr, der blev grundlagt gennem en fejlfri og gennemført første halvleg.

Af Kristian Bro

En magisk aften i Skjern Bank Arena.

Sejrsstimen blev torsdag aften udbygget til fire på stribe, da rivalerne fra Holstebro blev sendt hjem med et nederlag på 37-31.

En sejr, der blev grundlagt gennem en ustyrlig første halvleg med hele 24 Skjern-scoringer mod gæsternes 14.

De første 30 minutter var stort set fejlfrie fra Claus Hansens tropper, hvor specielt Eivind Tangen var urørlig. Nordmanden scorede syv mål på syv forsøg i første halvleg, mens Anders Eggert ligeledes var utrolig sikker og blev kampens topscorer med ti mål.

I næste uge får de grønne muligheden for at forsætte den gode stime, når de d. 23. oktober møder KIF Kolding på udebane.