STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

OVERTRÅDT - debat om håndbold

Det stærkeste våben, når de går på banen, er et skarpt tungebånd og banen er kridtet op til debat i programmet OVERTRÅDT, der har premiere tirsdag den 7. september kl. 20 på TV/MIDT-VEST Mokka.

TV/Midt-Vest har i denne sæson 10 ligahold i sit sendeområde, og med det som afsæt lancerer kanalen et nyt debatprogram "Overtrådt" med Dan H. Sørensen som studievært. Der er premiere på programmet tirsdag 7. september kl. 20.00 på TV/Midt-Vest Mokka, ligesom programmet kan ses på nettet på www.tv2regionerne.dk.

Der skal nok komme gang i debatten, når bl.a. Skjern Håndbolds Carsten Thygesen og tidligere Skjern-træner Ryan Zinglersen eksempelvis skal i panelet med personer som: landstræner Ulrik Wilbek, cheftræner i BSV Carsten Albrektsen, tv-ekspert Bent Nyegaard, journalist ved Jyllands-Posten Dan Philipsen og Team Tvis Holstebro-målmand Michael Bruun.

Fire af panelets deltagere bliver hver gang valgt ud til OVERTRÅDT - alt efter programmets indhold.

- Jeg har plukket debattørerne fra håndboldens øverste hylde. Det er nogle af landets største profiler, og de er klar til at give den fuld gas, når de forskellige temaer skal endevendes. Er der for meget uld i mund, bliver de sat på bænken. Sådan er det. De skal være skarpe og kontante i deres udmeldinger, for programmet skal leve af de gode diskussioner, siger programmets vært, Dan H. Sørensen.

Du kan se hele panelet og læs mere om OVERTRÅDT på nedenstående link

 OVERTRÅDT - debat om håndbold

NYHEDER