STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Salget til ?10.000 til håndbold? eksploderer

I løbet af de fire første døgn med åbent billetsalg til ”10.000 til håndbold”, er der solgt over 4300 billetter.

Det er gået hurtigt. Rigtig hurtigt. I onsdags offentliggjorde Bjerringbro-Silkeborg, Skjern, AaB og AG København planerne om ”10.000 til håndbold”, og siden har interessen for at blive en del af håndbold-eventen i multiarenaen i Herning 6. november været voldsom. Søndag morgen rundede salget således 4300 og er hastigt på vej mod 5000.

”Interessen overstiger alle vore forventninger. Vi sælger i øjeblikket mellem 300 og 400 billetter via vores website www.10000tilhaandbold,dk i døgnet,” siger Poul Frandsen fra Skjern Håndbold.

”Samtidig har mange sponsorer købt ind. ”10.000 til håndbold” egner sig fantastisk til kunde- og medarbejderpleje, har vi erfaret,” fortsætter Skjerns salgsdirektør Poul Frandsen.

Bestyrelsesformand Carsten Thygesen fra Skjern Håndbold er imponeret over farten i billetsalget. Skjern er udehold i kampen mod AaB 6. november, men det stopper ikke vestjyderne.

”Det er både vores fans og sponsorer, der er vilde med at komme med til Herning. Jeg tror med sikkerhed jeg kan sige, at jeg aldrig har oplevet noget lignende,” siger Carsten Thygesen.

Der er sat 11.500 billetter til salg. Multiarena i Herning er ved at være færdigbygget, og der bliver plads til 12.328 tilskuere i arenaen. Da afviklingen af håndboldkampe i arenaen tager udsynet fra nogle af pladserne, har de fire klubber bag ”10.000 til håndbold” valgt ikke at sætte sæder med begrænset udsyn til salg.

NYHEDER