STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-anfører: Søren Rasmussen tog selvtilliden fra os

Skjern-anføreren scorede to gange på to forsøg fredag aften. Foto: Steffen Bloch

Jonas Tidemand var fredag tilbage på sin gamle hjemmebane - uden succes og point.

Af Nicklas Thygesen

Med undtagelse af de første 15 minutter - ja, så var der ikke meget, som vestjyderne havde succes med i fredagens udekamp mod Ribe-Esbjerg.

Den midlertidige anfører, Jonas Tidemand, var fattet, men meget skuffet over niveuaet, som vestjyderne lagde for dagen i Blue Water Dokken fredag aften.

- Selvtilliden røg stille og roligt i takt med, at Søren Rasmussen pillede pynten af vores afslutninger. Med undtagelse af de første 15 minutter var vi slet ikke det samme mandskab, som bankede Skanderborg for bare tre dage siden. Vi holdt ikke vores aftaler defensivt, og det kostede os alt for dyrt, siger Tidemand.

Om seks dage venter SønderjyskE på hjemmebane. Et opgør, hvor Skjern-mandskabet skal finde helt andre takter frem, siger Skjern-anføreren.

- Vi skal lade være med at tro, at vi er et verdensklasse-mandskab bare fordi, at vi lige har vundet et opgør kæmpe stort tre dage forinden. Det må aldrig blive en sovepude for os. Vi må finde tilbage til det, som fungerede så godt for os i tirsdags, og så skal det her opgør smides ud af hovedet, siger Tidemand. 

NYHEDER