STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-fløj inden Lemvig: Vi skal blive ved med at løbe

Jørgen Rasmussen har kontrakt med Skjern Håndbold til 2022. 

Læs hvad Jørgen Rasmussen har at sige før mødet med sin tidligere klub.

Af Kristian Bro

På tirsdag kl. 18:30 er der atter håndbold at finde i Skjern Bank Arena. Modstanderen hedder Lemvig-Thyborøn.

I forrige sæson tørnede Jørgen Rasmussen ud fra Lemvig, men på tirsdag vil han gøre alt for, at der tjekker to point på Skjern-kontoen. 

Lemvig har ikke fået en god start i ligaen, og står tilbage med nul point efter seks kampe - det gør dem bare endnu farligere, mener Jørgen Rasmussen. 

- De har haft et hårdt program, hvor de har spillet mod nogle af bejlerne til medaljerne. De var tæt på at få point i BSH, så de har måske heller ikke haft de sidste marginaler med sig.

- De kommer dog med et stort nederlag på egen hjemmebane, hvilket ikke gør kampen nemmere for os - de vil vise det var en fejl. Vi skal være klar fra start til slut, så skulle vi gerne stå med to point efter 60 minutter, siger venstrefløjen.

Skjern-mandskabet er derimod inde i en god rytme, og er ubesejret i de tre seneste kampe i Herre Håndbold Ligaen. Den positive stime skyldtes blandt andet, at vestjyderne bliver ved med at løbe mod mål.

- Vi skal blive ved med at løbe, som vi har gjort i de seneste kampe. Det har været nøglen til succes. 

- Jeg synes vores angrebsspil har været helt forrygende. Der er mange, som tager ansvar og byder ind på holdet. Vi har i de sidste fem kampe scoret 31 mål eller derover, så det er bestemt godkendt, fortæller Jørgen Rasmussen.

Læs online kampmagasin her

NYHEDER