STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern henter scoringssikker forsvarsspecialist

Lasse Uth og Jørgen Rasmussen skal danne makkerpar på venstrefløj til den kommende sæson.

Lasse Uth tiltræder fra den kommende sæson på en tre-årig kontrakt i Skjern Håndbold.

Den sidste brik i puslespillet om venstrefløjspositionen i Skjern Håndbold er lagt.

I onsdags forlængede Jørgen Rasmussen sin kontrakt med yderligere to år, mens Anders Eggert til sommer indstiller karrieren.
Tomrummet efter Skjern-stjernen skal udfyldes af den rutinerede ligaprofil, Lasse Uth.

Den 30-årige venstrefløj, der er i gang med sin anden sæson i Ribe-Esbjerg, fortæller følgende om skiftet til de grønne:

- Jeg er glad og stolt over, at en klub som Skjern har valgt at kigge min vej. Skjern er en ambitiøs klub, som spiller med om medaljer hvert år og som lægger stor vægt på europæisk deltagelse.

- Jeg har haft en god dialog med klubben, og jeg synes, at setuppet og den rolle der er tiltænkt mig, lyder meget spændende. Jeg er overbevist om, at skiftet vil være med til at udvikle mig yderligere som spiller, siger Lasse Uth, der til sommer flytter til byen.

Sportslig rådgiver i Skjern Håndbold, Thomas Klitgaard, glæder sig over tilføjelsen af Uth, der får rosende ord med på vejen.

- Lasse Uth kan så mange ting. Han dækker formidabelt op – både på fløjen, på backen og i den fremskudte 1 ́er. Han er stærk i mand-mand duellerne, god til at læse spillet og så er han utrolig driftssikker fra fløjen med høje scoringsprocenter gennem de sidste mange sæsoner i Herreligaen.

- Vi er utrolig glade for, at vi har sikret os Lasse Uth, som vi anser for værende en ret undervurderet fløjspiller. Vi ser frem til arbejde med ham i Skjern Håndbold, og har store forventninger til fløjduoen Uth og Rasmussen i de kommende sæsoner, siger Thomas Klitgaard.

NYHEDER