STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Trænerduo forlænger med Skjern

Hauge og Søndergaard har forlænget kontrakten med Skjern Håndbold frem til sommeren 2022. 

Kasper Søndergaard og Rasmus Hauge fortsætter i den delte assistenttrænerrolle.

Skjern Håndbold har tirsdag forlænget kontrakterne med assistenttrænerne Kasper Søndergaard og Rasmus Hauge med yderligere én sæson frem til sommeren 2022.

De to deltidsansatte udgør sammen med Claus Dalgaard-Hansen trekløveret på den vestjyske trænerbænk, som hidtil har bragt de grønne frem til 11 sejre i 16 kampe i indeværende sæson.

- Forlængelsen lå lige til højrebenet for mig. Den nye rolle uden harpiks på hænderne passer mig godt, og jeg er utrolig glad for at arbejde sammen med Claus og Rasmus. Vi arbejder hver dag med en meget talentfuld trup, og vi er alle overbevist om, at vi kan rykke Skjern Håndbold i den rigtige retning, siger den ene halvdel af assistenttræner-duoen, Kasper Søndergaard.

Rasmus Hauge kom til klubben i forrige sæson, og fortsætter i assistenttrænerrollen ved siden af jobbet som efterskolelærer.

- Skjern er en topklub, og jeg vil gerne give mit bidrag til, at vi kan indfri vores ambitioner. Claus, Kasper og jeg vil alle tre det bedste for Skjern, og vi er hurtigt fundet ind i en arbejdsgang, hvor vi giver hinanden plads og udnytter hinandens spidskompetencer på bedst mulige måde, siger Rasmus Hauge.

Kasper Søndergaard og Rasmus Hauge er på trænerbænken i aften, når de grønblusede jagter den 12. pokalsemifinale i klubbens historie.

NYHEDER