STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Udviklingsspiller skifter til Norge

Moltke skifter med omgående virkning til den norske klub.  

Niklas Moltke har skrevet kontrakt med Fyllingen Håndbold for resten af sæsonen.

19-årige Niklas Moltke skal tørne ud for norske Fyllingen Håndbold med øjeblikkelig virkning.

Den unge bagspiller kom til det vestjyske i sommeren 2019 i rollen som udviklingsspiller, og nåede at optræde fem gange på Skjerns bedste mandskab i indeværende sæson.

Nu går turen til Norge, hvor Moltke tiltræder allerede i næste uge i Fyllingen, der i øjeblikket indtager 9. pladsen i Rema 1000-Ligaen.

- Claus og jeg har haft gode samtaler om min udvikling og mulighed for spilletid, så da Fyllingen meldte sin interesse blev vi enige om, at et skifte ville være bedst for muligheden for mere spilletid.

- Jeg er en ung spiller, der har haft mulighed for at spille på et Skjen-hold med en masse dygtige spillere, hvor der er hård konkurrence om pladserne. Det har styrket mig enormt, men jeg må erkende, at jeg mangler lidt for at nå deres niveau.

- Klubben, træningskulturen og det sociale har været perfekt for min udvikling både sportsligt og personligt. Jeg kom til Skjern i sommeren 2019 for at udvikle mig som håndboldspiller, og det valg har jeg ikke på noget tidspunkt fortrudt, siger Niklas Moltke.

 

NYHEDER