STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Vikarierende anfører: Formkurven går én vej

Et trykket ribben og en flænge under øjenbrynet var ikke nok til at standse Jonas Tidemand fredag aften. Foto: Steffen Bloch

De grønblusede rejste sig flot efter det knebne nederlag i tirsdags mod Montpellier. God moral, siger Jonas Tidemand. 

Af Nicklas Thygesen

I fraværet af skadesplagede Bjarte Myrhol har han virkelig bevist sit værd for Skjern Håndbold - og mere til.

Som eneste reelle tilbageværende stregspiller i truppen har der hvilet et enormt ansvar på Jonas Tidemand, der midlertidigt har overtaget anførerbindet fra Myrhol.

Den øgede mængde ansvar og spilletid er blevet kvitteret med storspil - senest fredag aften - selvom det var afløseren, Jonathan Stenbäcken, der gjorde sig endnu mere bemærket med fem scoringer på stregpositionen.

- På grund af skader hviler der et større ansvar på nogle af os, men jeg synes faktisk, at vi har håndteret det utrolig godt. Med lidt held og marginaler, så var vi gået videre i Montpellier, og i aften løb vi Århus over ende, da vi først fik steppet op i defensiven.

- Vi er klart på vej den i den rigtige retning - både hvad angår formkurve og fra det spillemæssige synspunkt. Vi spiller seværdigt håndbold med højt tempo fremad banen, og det virker fungerer virkelig godt for os i øjeblikket, siger Jonas Tidemand.

Tidemand blev noteret for tre scoringer i sejren på 35-30 over Århus Håndbold.

NYHEDER