STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Würtz: Vi vil vinde hver duel

Jonathan Würtz har spillet 45 U-landsholdskampe for Danmark.

På torsdag møder Jonathan Würtz og resten af Skjern-holdet SønderjyskE. Læs bagspillerens tanker om nederlaget i Esbjerg og forventningerne til torsdagens kamp.

Af Kristian Bro

Jonathan Würtz og resten af Skjern-mandskabet har allerede mødt SønderjyskE to gange denne sæson - i første runde af Herre Håndbold Ligaen og i pokalturneringen. Bagspilleren tror nødvendigvis ikke, at det er en fordel.

- Vi har som sagt mødt dem to gange tidligere i sæsonen, men om det er en fordel, det ved jeg ikke. De kommer højst sandsynligt med noget nyt, og det skal vi være klar på.

- Vi ved allesammen godt, at alle kampe er svære, hvis vi ikke præsterer fra øverste hylde. Det oplevede vi i sidste kamp, som vi har fået snakket godt igennem, og vi er alle enige om, at det ikke skal ske igen, siger Jonathan Würtz.

I fredags led vestjyderne et overraskende stort nederlag til Ribe-Esbjerg HH. Den unge bagspiller, som skiftede til Skjern i sommers, vil gøre alt for, at der tjekker to point ind på Skjern-kontoen på torsdag.

- Jeg synes, at vi har fået afsluttet og rundet godt af på kampen mod Ribe-Esbjerg. Den kamp afspejler på ingen måder os som hold. 

- Vi er alle fast besluttet på, at vores gejst, udstråling og vilje til at vinde hver duel og hver kamp, skal være synlig for alle i hallen. Derfor vil vi gøre alt for at få to point på torsdag i Skjern Bank Arena, afslutter Jonathan Würtz. 

Kampen bliver sendt på TV2 Sport torsdag kl. 20.00

Læs kampmagasin til torsdagens kamp her.

NYHEDER