STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

'10.000 til håndbold' nærmer sig udsolgt

Salget til håndboldeventen i Herning 6. november gik amok mandag. Tirsdag morgen var der kun 2.500 billetter tilbage

Mandag morgen kunne ”10.000 til håndbold” meddele, at en ny publikumsrekord i dansk klubhåndbold er i hus. Blot et døgn senere nærmer eventen 6. november, hvor AaB møder Skjern og Bjerringbro-Silkeborg skal op imod AG København i Danmarks Nationale Arena i Herning, sig udsolgt. Der er tirsdag morgen afsat 9.000 billetter, og dermed er der blot 2.500 billetter tilbage.

”Vi vil nødigt skuffe folk, så vi vil opfordre til, at de der har planlagt at skulle til håndbold i Herning 6. november går ind og køber billet nu. Ellers kan det være for sent,” siger Skjern Håndbolds formand, Carsten Thygesen.

”Selv om det for Skjern er en udekamp, har vi også i lokalområdet oplevet en fantastisk interesse for arrangementet,” fortsætter han.

AaB’s sportsdirektør Jan Larsen er også både overrasket og glad for den store interesse, han har oplevet i sit lokalområde.

”Vi flytter vores hjemmekamp 130 kilometer mod syd. Alligevel har vi kun fået positive tilkendegivelser. Det er jo ikke ualmindeligt, at nordjyder gerne ser tiden lidt an, inden de træffer en beslutning. Men vil de til Herning og støtte os i kampen mod Skjern, så er det nu, de skal rykke på billetter,” siger AaB’s sportsdirektør Jan Larsen.

Bjerringbro-Silkeborg har flyttet sin hjemmekamp fra Silkeborg til Herning, men heller ikke her har det været svært at få fansene med på idéen.

”Både sponsorer og den almindelige håndboldtilskuer er kun kommet med positive tilkendegivelser. Jeg har hele tiden sagt, at vi nåede 10.000 – og har efter at have oplevet presset på billetsalget heller ikke været i tvivl om, at vi får udsolgt,” siger Bjerringbro-Silkeborg-direktør Frank Lajer.

Ud over fans fra de tre jyske klubbers lokalområder og 1.000 fra AG København er det karakteristisk, at der kommer billetbestillinger fra det meste af Jylland. Håndbold-eventen den 6. november i Herning er blevet en oplevelse, hele håndbold-Danmark vil være en del af.

Køb billet på  www.10000tilhaandbold.dk

NYHEDER