STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

2500 har købt billet til ?10.000 til håndbold?

Stor forhåndsinteresse for eventen ”10.000 til håndbold” imponerer initiativtagere.

Onsdag formiddag offentliggjorde de fire håndboldklubber AG København, AaB, Bjerringbro-Silkeborg og Skjern planerne om en mega-event 6. november i Danmarks Nationale Arena i Herning. Her afvikles kampene Bjerringbro-Silkeborg vs. AG København og AaB vs. Skjern i Jack & Jones Ligaen under eventoverskriften ”10.000 til håndbold,” og allerede nu er der rift om billetterne.

Nyheden om initiativet havde allerede inden formiddagens pressemøde i MCH trukket overskrifter i dags-pressen, og det har også smittet af på forhåndsinteressen til billetterne. Således kunne Bjerringbro-Silkeborg direktør Frank Lajer på pressemødet afsløre, at der allerede er solgt 2500 billetter til ”10.000 til håndbold.”

”Det er imponerende, så stor interessen allerede har været, og der er ingen tvivl om, at vi når 10.000. Oven på de sidste par dages travlhed forudser jeg, at samtlige billetter hurtigt vil blive solgt,” siger Bjerringbro-Silkeborg-direktør Frank Lajer og opfordrer interesserede til allerede nu at sikre sig billet.


Den nye multiarena i Herning, Danmarks Nationale Arena, har plads til omkring 11.500 tilskuere, og
”10.000 til håndbold” bliver den første idrætsbegivenhed i de imponerende rammer.


Billetter kan købes både på websitet www.10000tilhaandbold.dk og på de fire involverede klubbers hjemmesider.

 

NYHEDER