STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Optakt: Skjern-Nordsjælland Håndbold

Skjern Håndbold har trods mindre gode spillemæssige præstationer fået den bedst tænkelige start på sæsonen. En sikret kvartfinale i pokalturneringen og to points i den første ligakamp er nemlig status for cheftræner Kos’ mandskab før hjemmebanepremieren.

Fredag aften skal de grønblusede så optræde på hjemmebane i en officiel kamp for første gang i sæsonen 2010/2011. Der er dermed officiel hjemmebanedebut i Skjern Bank Arena for Kristian Asmussen, Rasmus Porup og Thomas Klitgaard.

Fredagens modstander er Nordsjælland Håndbold, som var sidste sæsons store positive overraskelse. Med en flot femteplads i grundspillet viste træner Henrik Kronborgs tropper stabilitet, samtidig med at hjemmebanen i Nordsjælland ofte var stedet, hvor store ligaklubber fik ørerne i maskinen. Kronborgs drenge endte således fem points over Skjern i grundspillet.

Det dygtige nordsjællandske kollektiv og den stærke hjemmebane var ligeledes faktorerne bag det flotte resultat i første spillerunde, hvor sølvvinderne fra KIF Kolding måtte rejse til Jylland med ét point i bagagen efter slutresultatet på 25-25, hvilket vidner om høj kvalitet på det nordsjællandske hold idet adskillige profiler – heriblandt stjerneskuddet Nikolaj Marcussen – var ude med skader.

Skjern Håndbold vandt i sidste sæson otte ud af 12 hjemmekampe, mens én kamp endte uafgjort. En fin hjemmebane statistik, men samtidig en statistik som skal forbedres, hvis de grønne skal indfri de ambitiøse målsætninger.

Ifølge statistikken er der god chance for, at netop hjemmebanen efter fredagens kamp bliver ubesejret. Siden Nordsjælland Håndbold blev dannet i 2006 har sjællænderne nemlig aldrig slået Skjern.

Det er således blevet til seks nederlag og ét uafgjort resultat i de syv indbyrdes kamp siden 2006. Senest i slutningen af december hvor Skjern vandt 27-25.

Læs meget mere om kampen i morgen her på siden.

Kamptidspunkt: Fredag den 10. september kl. 19.00.

NYHEDER