STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Det siger håndboldprofilerne om projektet

Landstræner Ulrik Wilbek:
”I forlængelse af AG Københavns premiere mod AaB i lørdags, hvor der med 6.200 tilskuere i Ballerup blev sat ny tilskuerrekord, er det fantastisk, at vi nu yderligere kan promovere den positive udvikling i dansk herrehåndbold med ”10.000 til håndbold.” Håndbolden får fantastiske forhold i den nye multiarena, og jeg er sikker på, det også bliver til glæde for landsholdet.”

Mikkel Hansen, AG København:
”Det bliver perfekt. Det er projekter som dette, der gør håndbold fantastisk. Jeg glæder mig utrolig meget til få den oplevelse.”

Kristian Kjelling, AaB:
”Sjovt, fedt og specielt. Disse dobbeltkampe må være til stor inspiration for andre. Der bliver knald på med to ægte topkampe.”

DHF-direktør Morten Stig Christensen:
”Det er endnu et syv-mile-skridt fremad for dansk herrehåndbold, som er inde i en rivende udvikling i øjeblikket. Dette her har international målestok, og jeg er slet ikke i tvivl om at det bliver et eminent arrangement, der vil samle mindst 10.000 tilhængere i Herning.”

Jesper ”Kasi” Nielsen, ejer af AG København:
”Det er fantastisk, at fire klubber kan blive enige om at lave sådan et arrangement. Det viser den vej, vi er på vej i dansk herrehåndbold.”

Carsten Thygesen, bestyrelsesformand i Skjern Håndbold:
”Det bliver en kæmpe oplevelse for både tilskuere og spillere, og events af den slags giver stor samhørighed i hele kommunen. Vi glæder os helt vildt.”

Jan Larsen, direktør i AaB:
"Vi ser det som en fantastisk mulighed for at profilere AaB og give vores mange fans og sponsorer en unik oplevelse. Der skal noget helt specielt til at flytte sin hjemmebane 130 kilometer væk – og det er dette her."

NYHEDER