STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Topklubber skriver historie

Målet er 10.000 tilskuere i den nye multiarena i Herning. Fire topklubber fra Jack & Jones Ligaen er gået sammen om at løfte dansk herrehåndbold ind i fremtiden. 6. november mødes AaB og Skjern samt Bjerringbro-Silkeborg og AG København i herreligaen.

Kampene spilles som et dobbelt-stævne i Hernings nye multiarena med plads til omkring 11.500 tilskuere.

”Det bliver en historisk dag i dansk herrehåndbold. Det er første gang, fire klubber går sammen som ligeværdige partnere, og det vil være første gang, vi samler 10.000 tilskuere til en klubbegivenhed i Danmark,” siger de fire initiativtagere til arrangementet 6. november.

Håndbold-eventen lanceres under navnet ”10.000 til håndbold” og initiativtagerne ser det som startskuddet på en ny epoke i dansk herrehåndbold. Med inspiration fra Tyskland, hvor den nye Laxnes Arena i Køln dannede ramme om finalestævnet i Champions League i maj under fælles titlen ”Final Four”, vil ”10.000 til håndbold” hæve overliggeren for publikumsinteressen til kampene i Jack & Jones Ligaen.

”Dansk herrehåndbold tager store sportslige skridt fremad i disse år. Det skal også afspejle sig i de rammer, vi afvikler kampene i. Med MCH’s nye multiarena i Herning har vi fået en enestående platform. ”10.000 til håndbold” lørdag 6. november vil dokumentere, at dansk klubhåndbold både på og udenfor banen kan skabe en event af internationale dimensioner,” siger Jesper ”Kasi” Nielsen fra AG København, Carsten Thygesen fra Skjern, Frank Lajer fra Bjerringbro-Silkeborg og Jan Larsen fra AaB.

Billetsalg og mere information på:

www.10000tilhaandbold.dk

 

NYHEDER