STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Dramaet i Skjern endte uden vindere

Skjern-mandskabet var i front indtil fem sekunder før tid lørdag aften.

Der var spænding til det sidste i Skjern Bank Arena, hvor gæsterne fra Gudme udlignede med fem sekunder tilbage.

Af Kristian Bro

Det lignede to point til Skjern, men fem sekunder før tid stjal GOG det ene point.

Det var ellers et Skjern-mandskab, som kom flyvende fra start, og var efter 13 minutter foran 10-7.

Specielt Anders Eggert brændte en suveræn første halvleg af, og havde til pausen scoret syv mål.

Der stod Skjern på det meste i anden havleg, hvor vestjydernes forspring varierede mellem ét og tre mål. Der blev trukket store veksler på Jónsson, Konradsson og Tangen i bagkæden, som alle tre leverede storspil. Tempoet blev skruet i vejret, og til tider blev gæsternes defensiv revet fra hinanden, hvilket Jonas Tidemand udnyttede til fulde med fem scoringer fra stregen.

Claus Hansens tropper formåede dog ikke at lukke gæsterne endegyldigt ude af opgøret - selvom hjemmeholdet var i front stort set hele anden halvleg.

Oscar Bergendahl udlignede med fem sekunder tilbage på haluret til slutresultatet 31-31.

Anders Eggert blev topscorer med otte mål.