STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Eksplosiv Skjern-fløj forlænger

Jørgen Rasmussen er i gang med sin femte sæson i Skjern-trøjen. 

En oplagt forlængelse, siger cheftræner Claus Hansen om venstrefløjen Jørgen Rasmussen.

To måneder.

Længere betænkningstid var ikke nødvendig for hverken Skjern Håndbold eller Jørgen Rasmussen til at se hinanden ad med henblik på at forlænge samarbejdet.

Den ene halvdel af Rasmussen-duoen, der i sommer vendte tilbage til Skjern Håndbold, har imponeret trænerstaben så meget, at parterne i dag har underskrevet en to-årig forlængelse med vestjyderne.

- Det har været helt oplagt at forlænge med Jørgen, så hurtigt efter hans ankomst. I alle faser af spillet har Jørgen vist sig at være et stort aktiv for os.

- Han dækker rigtig godt op, er utrolig hurtigt i både kontra- og returløb - og han har vist sig at være rigtig træfsikker i det etablerede angrebsspil. Desuden har Jørgen store sociale kompetencer, hvilket også er en god egenskab på en lidt speciel arbejdsplads som et håndboldhold, siger cheftræner Claus Hansen.

Hovedpersonen selv var ikke i tvivl, da snakken om en forlængelse kom på tale.

- Jeg er utrolig stolt og glad for, at jeg skal fortsætte i den grønne trøje. Faktisk skulle jeg slet ikke overveje forlængelsen ét eneste sekund. Det er dejligt at det hele er på plads, siger Jørgen Rasmussen.

Skjern-fløjen er i gang med sin femte sæson i den grønne trøje.

NYHEDER