STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-stjerne indstiller karrieren til sommer

Champions League- og EM-guldvinderen Anders Eggert er i gang med sin sidste sæson på topplan. 

Den tidligere landsholdsspiller og mangeårige profil i Herreligaen, Anders Eggert, stopper karrieren til sommer.

Én af Danmarks absolut bedste fløjspillere gennem tiderne siger til næste sommer farvel til håndboldbanen.

38-årige Anders Eggert har efter længere tids overvejelse besluttet, at den indeværende sæson bliver den sidste med den tidligere Champions League og EM-guldvinder på holdkortet.

- Tiden er den rette. Jeg føler mig afklaret med, at den her sæson bliver den sidste for mit vedkommende, selvom det er utrolig vemodigt, siger Anders Eggert, der har scoret 581 mål for Danmark i 160 landskampe.

Eggert vendte tilbage til Skjern Håndbold i 2017 efter ti sæsoner i Flensborg-Handewitt, hvor vestjyderne hentede det danske mesterskab hjem i venstrefløjens første sæson efter returen til Danmark.

Inden en lang og glorværdig håndboldkarriere med enormt mange meritter og store præstationer går på hæld, så er spillelysten fortsat stor – og ambitionerne ligeså for resten af sæsonen.

- Tankerne om at stoppe karrieren har poppet op i hovedet på mig et par gange efterhånden, men hver gang har jeg skubbet det væk. Nu er beslutningen truffet, og der er ingen vej tilbage.

- Heldigvis er jeg skadesfri, jeg føler mig i topform og i spillehumør på et godt hold, så målsætningerne er store for min sidste sæson i grønt, siger Anders Eggert.

Et udpluk af Eggerts meritter:
- Champions League-vinder i 2014
- Tysk pokalmester i 2015
- 2 x DM-guld
- 2 x Pokal-guld i Danmark

Landshold:
- EM-guld i 2012
- VM-sølv i 2011 og 2013
- Kåret til Årets Danske Landsholdsspiller i 09/10 og 12/13

NYHEDER