STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Hauge: Man kan anskue kampen på to måder

Hauge og Hansen. Foto: Steffen Bloch

Læs hvad den ene Skjern-assistent, Rasmus Hauge, sagde om tirsdagens sejr.

Af Nicklas Thygesen

- Man kan anskue kampen på to måder; at vi ikke spillede særlig godt - eller at det var en mental udfordring, som vi håndterede og klarede godt. Jeg vælger at gå med det sidste.

Ovenstående udmelding kom fra den ene Skjern-assistent, Rasmus Hauge, kort efter tirsdagens tremålssejr over Lemvig-Thyborøn.

For selvom hjemmeholdet og trænerteamet gerne påtog sig rollen som favoritter forud for tirsdagens kamp, så er opgørene som eksempelvis i går mod Lemvig en farlig cocktail, siger Rasmus Hauge. 

- De ramte dagen, og kom med kæmpe udstråling og havde intet at tabe. De var tæt på at drille BSH på udebane for under en måned siden, så man må absolut ikke undervurdere deres kvaliteter. Kampe som igår, hvor vi kun kan skuffe - det er en farlig cocktail for os, siger Rasmus Hauge.

- Så derfor var det dejligt, at vi trods hiv og slæb fik hentet de to point. Vi vil rigtig gerne stå mega kompakte i midtzonen, og få skuddene tvunget ud i fløjene. Ser vi på Svend Rughave, som kom flot ind fra bænken - så var det fra fløjene, at han virkelig blev kampafgørende for os med flere store redninger, siger Rasmus Hauge, der ligeledes havde stor ros til Oliver Norlyk.

- For en sjælden gangs skyld ramte Eivind Tangen ikke hans normalt høje topniveau, og så var det bare en fornøjelse at se Oliver Norlyk komme ind, vise sine store kvaliteter frem og gå direkte på kassen, siger Hauge. 

NYHEDER