STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-topscorer: To point uden at toppræstere

Elvar Jónsson havde meget stor andel i tirsdagens sejr med i alt seks scoringer. Foto: Steffen Bloch

Tirsdagens topscorer var stærkt tilfreds med sejren over Lemvig - set i lyset af, at vestjyderne ikke på noget tidspunkt ramte topniveau.

Af Nicklas Thygesen

Tirsdag aften kastede to nye point af sig direkte ind på Skjern-kontoen.

Men selvom gæsterne fra Lemvig-Thyborøn blev besejret med 29-26, så var tirsdagens Skjern-topscorer, Elvar Jónsson, ikke tilfreds med vestjydernes spil.

- Man må give Lemvig-Thyborøn cadeau, fordi de trak fuldstændig tempoet ud af kampen. Vi faldt ned på deres niveau og i deres tempo, og derfor fik vi aldrig rigtig gang i kontrafasen, som vi ellers gerne vil, siger Elvar Jónsson.

- I 40 minutter spillede vi under vores normale standard. Mange gange i første halvleg stod vi i forsvaret i langt over et minut, og så fik de på en eller anden måde tilkæmpet sig en scoring, og det påvirker bare selvtilliden.

- Men i den sidste trejdedel af kampen fik vi mere fart på, var mere direke i vores mand-mand dueller, og så stod Svend Rughave fantastisk med en håndfuld afgørende redninger. Vi havde en off-day, og var under vores vanlige niveau i 40 minutter. Men jeg synes at det viser karakter, at selvom vi ikke ramte topniveauet, så ender vi alligevel med to point, siger Elvar Jónsson.

NYHEDER